Marginalized groups Caring for the elderly Youth Education Activism Local community

U REPORT Volonteri

Publication date:23/05

volunteers opportunity image
Organization UNICEF Srbija
Apply until 16. Jun 2024
Volunteering period 16. Jun 2024
Volunteering time 08:00 - 20:00
Note Rok za prijavu je 16.06. po isteku prijave, kontaktiraćemo te za dalje korake. Prvi pripremni online sastanak biće održan 18.06. od 17h do 18.30h, ubeleži datum, link za sastanak dobijaš po isteku roka za prijave. Takođe, vremenski niste ograničeni, možete dosegnuti mlade kada god želite u ovom vremenskom periodu. Ako imaš pitanja, možeš nam pisati na: vantic@unicef.org
Number of Volunteers 40
Age group 15 - 30
Location Beograd

Description of the volunteer program

Ako imaš više od  16 godina, i imaš iskustva u radu sa mladima, razumeš važnost uključenosti mladih,  osećaš potrebu da se glas mladih čuje i uvažava na onim mestima gde se donose odluke koje se tiču upravo njih,  ako želiš da nam pomogneš a mladi pravovremeno dobiju proverene informaciju od strane UNICEF-a ključnim temama pozivamo te da se prijaviš na ovaj zadatak i postaneš U REPORT volonter/ka! :) 

U-Report je platforma koja osnažuje mlade širom sveta da podele mišljenje o pitanjima koja ih okružuju i da učestvuju u društvenim promenama.

U-Report je platforma koja omogućava svima da putem poruka iz bilo kojeg dela sveta odgovore na upitnike, izveštavaju o problemima, podrže prava deteta i aktivno učestvuju u promenama za dobrobit zajednice.

Svaki volonter ima zadatak da dođe do 50 svojih vršnjaka, informiše ih o U Report platformi, pomogne im da se prijave i time omogući da se njihov glas čuje.

Link ka sajtu U Report: https://serbia.ureport.in/ 

Name of Volunteer Position U Report volonter
Required Skills Ako si motivisan, spreman za akciju i želiš da se glas mladih čuje, prijavi se!

The role of volunteers

Svaki volonter ima zadatak da dođe do 50 svojih vršnjaka, informiše ih o U Report platformi, pomogne im da se prijave i time omogući da se njihov glas čuje. Pored vrednosti za mlade koje ćete osnažiti i informisati, posle volontiranja biste mogli da očekujete da: - i sami budete aktivno uključeni u procese donošenja odluka o temama koje su vam važne steknete dodatno iskustvo u onlajn radu sa mladima; - steknete/usavršite veštine onlajn prezentovanja i facilitacije; - budete konsultovani i imate priliku da zajedno sa nama razvijate program Volontera na mreži, budete direktno pozvani na učešće u događajima UNICEF-a; - dobijete potvrdu o volontiranju i stečenim veštinama i zahvalnicu od strane UNICEF-a;

Similar programs