Deca i adolescenti Mladi Obrazovanje Kultura i umetnost Ljudska prava Ženska prava

Medjunarodna studentska nedelja u Beogradu - ISWiB

Datum objave:15/05

volunteers opportunity image
Organizacija Svetski omladinski talas
Prijave traju do 26. maј 2024
Period volontiranja 2. avg 2024,
3. avg 2024,
4. avg 2024,
5. avg 2024,
6. avg 2024,
7. avg 2024,
8. avg 2024,
9. avg 2024
Vreme volontiranja 10:00 - 18:00
Napomena Smene za volontiranje mogu varirati u zavisnosti od dana i sektora volontera, ali ćeš te informacije znati dosta unapred :)
Broj Volontera 70
Starosna grupa 18 - 29
Lokacija Beograd

Opis volonterskog programa

Pozivamo te da nam se pridružiš u realizaciji ISWiB-a! 🥳

ISWiB je medjunarodni festival edukativno-zabavnog karaktera koji ima za cilj spajanje mladih ljudi širom sveta kroz edukativne radionice i kulturno-umetničke događaje 🤩🫂 ISWiB svake godine okupi oko 100 učesnika iz celog sveta, 70 volontera na projektu, 50 organizatora, 10 predavača, kao i mnogobrojne posetionce naših otvorenih događaja. Ovo jedinstveno iskustvo ti nudi priliku da stekneš prijatelje iz preko 30 država, naučiš nešto novo, učestvuješ u umetničkim avanturama i razviješ svoje veštine u raznim poljima.

Ove godine će se održati u periodu od 2. do 10. avgusta, a za njegovu realizaciju si nam potreban/na baš ti! 🥰

Ne propusti priliku da postaneš deo ekipe i prijavi se da volontiraš u jednom od 4 sektora (Group Guide, Info&Host, Logistika i Fotograf/Videograf).

Više informacija možete naći na sajtu https://iswib.org/ i instagram stranici @iswib_ 🤩

Naziv Volonterske Pozicije Group Guide/Info&Host/Logistika/Fotograf-videograf
Potrebne Veštine Druželjubivost, otvorenost, tolerancija

Uloga volontera

GROUP GUIDE - ovi volonteri brinu o određenoj grupi učesnika, vode ih na radionice i sve događaje i staraju se da se učesnici bezbedno vrate u studentski dom nakon svakog događaja. INFO&HOST VOLONTERI - volonteri koji su na recepciji i u chill zoni, učesnicima izdaju ključeve i stvari i naravno daju sve potrebne informacije. takođe, zaduženi su za animaciju učesnika u chill zoni. LOGISTIKA - ovaj sektor je tu za sva tehnička pitanja. Prave logističke planove i pružaju logističku podršku svim dešavanjima na festivalu. Bave se dekoracijom događaja, pripremom radionica, prijemom i raspoređivanjem robe. FOTOGRAF - VIDEOGRAF - volonteri koji fotografišu i snimaju sve događaje – edukativne, kulturne i zabavne, zaduženi su da sve lepe trenutke tokom festivala zabeleže i pretvore u uspomene.

Slični programi